Afrodisiace, pastile potenta, tratament impotenta, tratament ejaculare precoce

Afrodisiace, pastile potenta, tratament impotenta, tratament ejaculare precoce
www.x-pills.ro

vineri, 1 februarie 2013

Afrodisiace naturale pentru barbati, tratament impotenta natural. Solutii pentru rezolvarea problemelor erectile. Pastile potenta





Afrodisiac este un cuvânt derivat din numele zeitei din Grecia antica, Afrodita, zeita a dragostei, fertilitatii si extaz sexual. Apetitul sexual si fertilitatea sunt atât legate de nutriție, așa că, dacă o persoană este corect hrănit va mai susceptibile de a fi capabil de a concepe cu succes, în timp ce o persoană subnutriti va fi nu doar mai putin fertile, dar mai puțin libidinos.

Ce este un afrodisiac natural? Ei bine, acesta poate fi un parfum, produse alimentare, bautura, sau chiar o pastila de potenta, tratament ejaculare precoce pe baza de plante. Afrodisiacul poate aprinde sau crește dorința sexuala. Practic, afrodisiace sunt produse care îmbunătățesc performanța sexuală.

In acest articol vom aborda tipurile de afrodisiace naturale prezentate mai sus si vom oferi cateva detalii generale cu privire la efectul fiecaruia.

Fructe afrodisiace:

Avocado: bune pentru sistemul imunitar, sunt bogate în acid folic, vitamina B6 si potasiu. Acestea toate ajuta la producerea hormonului masculin.

Bananele: contin nutrienții care sunt necesari pentru reproducerea hormonului sexual, cum ar fi potasiu si vitamina B6. Acestea conțin, de asemenea minerale chelatare și enzima bromelaina, care sunt considerate a stimula libidoul masculin. În unele părți din America Centrală, seva de copac banana roșu este cunoscuta a fi un elixir amoros.

Mango: ajuta la creșterea virilitatii la barbati.

Piersicile: sunt ambalate cu o mulțime de nutrienți, care stimuleaza erectia, afrodisiace naturale pentru barbati.

Ananas: are o mulțime de vitamina C, poate fi destul de utila pentru tratarea impotentei.

Dovleac: este dotat cu toate substantele nutritive esentiale pentru un libido sanatos, cum ar fi antioxidanti. Semințele sunt pline de zinc.

Fructe de padure de sezon: au resveratrol, care este un antioxidant. Acestea previn îmbătrânirea prematură, cresc fluxul de sânge și previn tensiunea arteriala, pastrand si intretinand tonusul corpului tau.

Tomate: "marul iubirii" în limba franceză, amoris Poma sau Pomme d'amour (în funcție de regiune), este o sursa bogata de nutrienti, cum ar fi vitamina C, Italienii au numit-o Pomo d'Or, ceea ce înseamnă mer de aur.

Pepenele verde: are fitonutrienti, numiti citrulina. Citrulina este transformată în arginină de către organism, stimulând oxid nitric, care relaxeaza vasele de sange si are aproape acelasi efect ca pastilele potenta, tratament ejaculare precoce X-pill, tratarea disfuncției erectile.

Condimente si mirodenii afrodisiace

Scortisoara:  este faimoasa pentru reducerea nivelului de zahăr din sânge, care poate fi o cauza de scaderea libidoului. Scortisoara este unul dintre ingredientele principale ale pastilelor de potenta, tratament ejaculare precoce X-Pill.

Nucsoara: este folosit ca un stimulent, ea crește temperatura corpului, are parfum distinct și este folosit pentru vindecarea diabetului zaharat si a artritei, și este la rândul sau un afrodisiac.

Sofranul: scade trigliceridele și colesterolul rau. Ea are puternice proprietati antioxidante si poate fi, de asemenea, utilizat pentru prevenirea cancerului. Cleopatra a folosit în băile ei. sofran pentru ca sporește sentimentul de poftă sexuala, deoarece are o substanță capabilă să stimuleze neurotransmitatori de la nivelul creierului.

Vanilie: hipotalamus, o glanda din creier care controleaza memoria si emotiile, este stimulat cu vanilie moale și subtil îmbătătoare . Acesta poate fi folosit într-o baie pentru a imbata simțurile.

Busuiocul: are o multime de flavonoide, care au proprietăți anti-inflamatorii. El are, de asemenea, beta-caroten, magneziu, potasiu și vitamina C. În epoca romană, busuiocul a fost un simbol al iubirii. Aceasta planta odată considerat sacra are o mulțime de proprietăți de vindecare si de asemenea afrodisiace

Seminte de Cnidium: folosite in medicina tradiționala chineza, mai exact pentru retetele imperiale, pentru împarat. Acestea sunt cunoscute pentru efectul lor deosebit, cresc potența sexuala.

Damiana: este un tonic nervos și a fost cunoscut, ca un afrodisiac pentru amor. Acesta are un efect extrem de calmant asupra sistemului nervos si organelor sexuale.Dde asemenea, ajuta la producerea de testosteron. Curăță tractul genito-urinare, gastro-intestinale și renale și creste sensibilitatea la nivelul organelor sexuale.

Ginseng:   are un tiraj potențator numit terpenici lactonei, care crește fluxul sanguin cerebral și genital. El îmbunătăteste în mod semnificativ producția de dopamina, adrenalina și a altor neurotransmițători din creier care sunt responsabile pentru placerea sporita si excitare. Pastile Potenta X-Pill, tratament ejaculare precoce are in componenta sa de asemenea si miraculosul Ginseng cunoscut astazi in toata lumea pentru calitatile sale exceptionale si rezultatele impresionante in ceea ce priveste imbunatatirea vietii sexuale, cresterea potentei, erectii puternice, cresterea duratei partidelor de sex, rezolvarea problemelor sexuale barbatesti.


Rosemarin:  cuvintele latine ros marinus traducere "roua marii", referindu-se la Afrodita, născut din material seminal Ouranos. Aceasta planta mirositoare calmează nervii și vă oferă un sentiment de relaxare și este un afrodisiac natural.

Germenii de grau:  conțin estrogen și vitamina E.

"Buruiana tapului pofticios", cum ii spun chinezii, este folosita de multa vreme ca afrodisiac natural. Este o planta afrodiziaca care influenteaza benefic mai multe aspecte ale biochimiei sexuale, ajuta functia erectila si stimuleaza producerea de hormoni androgeni. Indicatii terapeutice: - cresterea potentei - îmbunatatirea performantelor sexuale la barbati - reglarea functiei erectile - reglarea si mentinerea functiei glandelor sexuale - tratament impotriva ejacularii precoce. Aceasta planta face parte de asemenea din reteta pastilelor potenta, tratament ejaculare precoce X-Pill.

Rhodiola Rosea: numită si "rădacina de aur" sau "rădacina arctică", este considerată o plantă sacră. Echilibreaza functiile psihice, imbunatateste si restabileste capacitatea de aparare a organismului si imuno-toleranta.Supravegheaza activitatea sistemului imunitar (fata de procesele maligne). Mentine homeostazia organismului, asigurand astfel echilibrul intre sistemul imunitar si nivelul hormonal.Sub efectul stresului, creste nivelul serotoninei si al dopaminei si ajuta la mentinerea lor la un nivel corespunzator. Reduce efectul nociv al stresului asupra inimii. Creste potenta sexuala. Poate fi eficienta in eliminarea disfunctiilor sexuale, atat la barbati cat si la femei. La persoanele cu diabet, accelereaza producerea insulinei si, prin aceasta, scade nivelul glicemiei. Aceasta este si ultima dintre cele patru plante miraculoase care stau la baza retetei pastilelor de potenta, tratament ejaculare precoce, remediu natural 100% contra ejacularii precoce X-Pill.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu